http://www.facebook.com/milan.bandic.hrvatska

nedjelja, 6. listopada 2013.

Čestitka za Dan hrvatske neovisnosti 8. listopada

Drage Zagrepčanke i Zagrepčani,

Čestitam vam Dan hrvatske neovisnosti – dan kojega slavimo u znak sjećanja na odluku Hrvatskoga sabora o raskidu državnopravnih sveza s ostalim dijelovima bivše države u jeku  ratne 1991.
Sjećamo se s ponosom vremena  u kojem je Hrvatska, izvrgnuta agresiji, pokazala odlučnost, zajedništvo, hrabrost i solidarnost, sjećamo se sa zahvalnošću naših branitelja koji su najzaslužniji za izborenu slobodu i neovisnost Lijepe naše.
Sve to, drage Zagrepčanke i Zagrepčani, trebamo i danas, trebamo vjeru u vlastite snage i mogućnosti, trebamo solidarnost prema onima u potrebi, trebamo odlučnost da sve naše potencijale i resurse iskoristimo za izlaz iz krize i recesije, za promišljen zaokret koji traži i odricanja, ali vodi k rješenju, koji  nudi optimizam,  i osigurava budućnost.

S uvjerenjem da imamo dovoljno snage i znanja, da zajedno možemo do toga cilja, do bolje i uspješnije Hrvatske, pozivam vas da ponosno istaknemo hrvatske barjake i još jedanput svima vama i svim hrvatskim građanima čestitam Dan hrvatske neovisnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Hvala na komentarima!